Referenser

Några röster från våra kunder

Landqvist Mekaniska erbjuder skärande bearbetning/legotillverkning åt i huvudsak fordonsindustrin. Vårgårda Kromverk ytbehandlar för kundens räkning detaljer såsom fästen, beslag och lyftöglor.

– Vi har jobbat med Vårgårda Kromverk i många år och har bara gott att säga om dem. Korta och bra leveranstider och alltid hög kvalitet på det som levereras.

Landqvist Mekaniska Verkstad AB, Fåglum

referenser

Axelent Wire Tray utvecklar, tillverkar och säljer ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar med beslag, uppfästningar och tillbehör under varumärket X-Tray®.

Övervägande delen av kunderna finns på exportmarknaden inom branscherna energi, infrastruktur, livsmedel, maskin, Off Shore och tele/data. Axelent Wire Tray anlitar Vårgårda Kromverk för ytbehandling av trådstegar och tillbehör.

– Vi har en mycket bra relation till Vårgårda Kromverk. Vi får alltid snabba svar och de håller en hög och jämn kvalitet. Lägg därtill deras turbil som kommer till oss en gång i veckan, vilket gör att vi slipper tänka på transportbiten.

Axelent Wire Tray AB, Hillerstorp

referens2

Essve Produkter ingår i B&B TOOLS-koncernen och enheten i Kungälv är specialiserad på att leverera fästelement till i första hand fordonsindustrin.

Vårgårda Kromverk bistår med ytbehandling av dessa fästelement.

– Samarbetet med Vårgårda Kromverk funkar mycket bra. I dem har vi en pålitlig och flexibel partner som anstränger sig det där lilla extra. En bra helhetslösning, sett till såväl ekonomi som kvalitet, helt enkelt. Deras turbil är ett mervärde också.

Essve Produkter, Kungälv

brickor